Метал MaiJin

Вие сте на вистинското место за Метал MaiJin.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на MaiJin Metal.гарантираме дека е тука MaiJin Metal.
Може да ги издржи стресовите на работните услови во реалниот свет. Сите компоненти се дизајнирани со анализа на силата за да се обезбеди јачината на отпорните сили за време на работата..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Метал MaiJin.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Производни процеси& Сертификати | Метал MaiJin
    Производни процеси& Сертификати | Метал MaiJin
    Главната производствена опрема на Shenzhen Maijin Metal вклучува центри за обработка на CNC, CNC стругови, автоматски стругови, машини за ладно формирање, машини за валање со конец и опрема за секундарна обработка. Преку соработка на некои различни опрема за да се оптимизираат чекорите за обработка. На клиентите им обезбедуваме висок квалитет, разумна цена на обработените производи и добиваме постојани високи пофалби од клиентите.Главната опрема за инспекција вклучува: 2,5 CMM, проектор, тестер на цврстина, тестер на грубост, тестер за заобленост, автоматска оптичка машина за селектирање, тестер за прскање сол, тестер за притискање и покривање на повеќето типови мерач на приклучоци за конец, мерач на прстени на навој и сите видови мерач на иглички за внатрешна дупка.Силен инженерски и технички тим е посветен на подобрување на технологијата и истражување и развој на кој му биле доделени голем број патенти. Р&D помага во реализацијата на тешките производи и оптимизацијата на уредите за стегање за да се подобри ефикасноста на производството на масовните производи, значително намалувајќи ги трошоците за производство и овозможувајќи им на клиентите да добијат поповолни цени на производите.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.
Chat with Us

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
简体中文
dansk
العربية
italiano
日本語
한국어
Nederlands
русский
Español
Português
français
Deutsch
Tiếng Việt
ภาษาไทย
svenska
Српски
हिन्दी
Română
Bosanski
اردو
עִברִית
Polski
বাংলা
bahasa Indonesia
Pilipino
Македонски
Gaeilgenah
български
Türkçe
Magyar
čeština
Українська
ਪੰਜਾਬੀ
Тековен јазик:Македонски