VR
ShenZhen MaiJin Metal Works Co., Ltd. има комплетна производствена опрема и напреден технолошки процес.

Најчесто поставувани прашања

1.Каков тип на делови прави MaiJin Metal сервисот? Кои услуги ги нудите?
Ние произведуваме метални и пластични делови по мерка од шипки или цевки до највисоките стандарди за квалитет и прецизност. Обезбедуваме CNC швајцарска обработка, CNC вртење и глодање и два вида мелење без центар.
2.Дали нудите известување од Првата артична инспекција (FAI) и Процес на одобрување на дел од производството (PPAPS)?
Да, ние нудиме извештаи за FAI и PPAP за делови што ги правиме. Ве молиме известете ни за вашите специфични потреби за известување за ОК со вашиот RFQ и ние ќе го вклучиме во вашата понуда. Може да се применат дополнителни трошоци.
3. Која е разликата помеѓу струг, машина за шрафови, центар за стегање и CNC струг?
Во својата наједноставна форма, струг е машина која може да прави свртени делови од шипки, но нема способност за глодање. Машините за завртки, центрите за вртење и CNC струговите се стругови кои имаат способност да вртат и мелат делови. Центрите за вртење и швајцарските стругови обично можат да направат покомплицирани делови од машините за завртување и се подобро прилагодени за делови со тесни инженерски толеранции. Швајцарските стругови обично се подобри за мали, тенки и долги делови од машините за завртки и центрите за вртење.

Предности

1.OEM/ODM услуги
2. Храброст за предизвикување Многу фабрики не сакаат да произведуваат некој тежок материјал како SUS 316, титаниум, чисто железо, легиран челик, но ние многу се заинтересиравме за тоа и завршивме многу од овие делови. Во исто време, ние сме исто така многу среќни што ги прифаќаме тие делови со тежина и висока прецизност, секој предизвик ќе не однесе да добиеме повеќе обилни искуства за обработка.
3.Над 13 години на изработка на делови
4. Место квалитетот на почетокот. Се движиме кон совршен квалитет, акумулирајќи го секое мало подобрување. Ова е нашето кинеско потекло и нашата цел да веруваме дека квалитетот е на прво место. Да продолжиме да го подобруваме квалитетот во исто време за да ја оптимизираме технологијата на обработка за да ги направиме нашите производи да бидат поконкурентни на пазарот.

За MaiJin Metal

Нашите производи се извори од BMW, Ford и Bosch OEM/ODM услуги | 24-часовно време на одговор | Сертифициран со ISO 9001:2015 Работи од 2006 година ShenZhen MaiJin Metal Works Co., Ltd. е основана во 2006 година. Направивме добра репутација за квалитет, услуга и доверливост. Со високо обучени наши луѓе за продажба, искусни технички инженери за продажба и системи за управување со фокусирање на клиентите, постигнавме стабилен продажен рекорд во првите редови на нашата индустрија во обезбедување производи и услуги со висок квалитет за нашите клиенти. Широк спектар на производи за избор Нашиот асортиман на основни производи вклучува: делови за обработка со ЦПУ, делови за глодање со ЦПУ, делови за вртење со ЦПУ, свртени делови, нестандардни сврзувачки елементи, обетка со навој, шраф за штекер, шраф за дигалка, спојници, прецизни завртки, делови за машини и влошки за пластика, шахти, игла , завртки, навртки, разделници итн. Главно применета индустрија: 1. воздушна 2. бродска индустрија 3. автомобилска 4. електрична 5. телекомуникациска 6. нафта& Гас 7. Медицински и стоматолошки 8. Хидраулика


Основни информации
  • Основана година
    --
  • Тип на бизнис
    --
  • Земја / регион
    --
  • Главна индустрија
    --
  • Главни производи
    --
  • Претпријатие правно лице
    --
  • Вкупно вработени
    --
  • Годишна излезна вредност
    --
  • Извозен пазар
    --
  • Соработени клиенти
    --

CONTACT US

Take advantage of our unrivaled knowledge and experience, we offer you the best customization service.

LEAVE A MESSAGE

The first thing we do is meeting with our clients and talk through their goals on a future project.
During this meeting, feel free to communicate your ideas and ask lots of questions.

RECOMMENDED

They are all manufactured according to the strictest international standards. Our products have received favor from both domestic and foreign markets.
They are now widely exporting to 200 countries.

Chat with Us

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
简体中文
dansk
العربية
italiano
日本語
한국어
Nederlands
русский
Español
Português
français
Deutsch
Tiếng Việt
ภาษาไทย
svenska
Српски
हिन्दी
Română
Bosanski
اردو
עִברִית
Polski
বাংলা
bahasa Indonesia
Pilipino
Македонски
Gaeilgenah
български
Türkçe
Magyar
čeština
Українська
ਪੰਜਾਬੀ
Тековен јазик:Македонски