ВОЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО

Вие сте на точното място за ВОЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО.Досега вече знаете, че каквото и да търсите, със сигурност ще го намерите MaiJin Metal.ние гарантираме, че е тук на MaiJin Metal.
Той се използва широко в приложенията на електронни продукти, електротехнически материали, аерокосмически материали и машиностроене..
Ние се стремим да осигурим най-високо качество ВОЗДУШНО ПРОСТРАНСТВО.за нашите дългосрочни клиенти и ние активно ще си сътрудничим с нашите клиенти, за да предложим ефективни решения и икономически ползи.
  • Професионални производители на ВАКУУМНИ ФИТИНГИ
    Професионални производители на ВАКУУМНИ ФИТИНГИ
    MaiJin Metal Professional VACUUM FITTING производители, силен инженерен и технически екип се ангажира с подобряването на технологията и научноизследователската и развойна дейност, която е наградена с редица патенти. Р&D подпомага реализацията на трудни продукти и оптимизирането на затягащите устройства за подобряване на производствената ефективност на масовите продукти, значително намаляване на производствените разходи и позволяване на клиентите да получат по-изгодни цени на продуктитеЗАГЛАВИЕ: ВАКУУМЕН ФИТИНГDWG № MJO-001-0154РАЗМЕР: Dia0.403 L1.502МАТЕРИАЛ: 12L14ПОКРИТИЕ: ЯРКО НИКЕЛИРАНО ПОКРИТИЕТОПЛИННА ОБРАБОТКА: НЯМАПРИЛОЖНА ИНДУСТРИЯ: Аерокосмическа视频 2021-10-19 9:41:57.Този продукт се предлага в редица спецификации според информацията, предоставена от нашите клиенти.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
Просто ни кажете вашите изисквания, можем да направим повече, отколкото можете да си представите.
Chat with Us

Изпратете вашето запитване

Изберете различен език
English
简体中文
dansk
العربية
italiano
日本語
한국어
Nederlands
русский
Español
Português
français
Deutsch
Tiếng Việt
ภาษาไทย
svenska
Српски
हिन्दी
Română
Bosanski
اردو
עִברִית
Polski
বাংলা
bahasa Indonesia
Pilipino
Македонски
Gaeilgenah
български
Türkçe
Magyar
čeština
Українська
ਪੰਜਾਬੀ
Текущ език:български